goedkope Wordpress website doorstudenten voor zzp

Website DoorStudenten.nl

√ Binnen twee weken online!
√ Onbeperkt aantal pagina’s
√ Optimale weergave, ook op tablet en mobiel
√ Optimaal vindbaar in Google (Yoast)
√ Alles zelf beheren (WordPress)
√ Maandelijks Google Analytics rapport
√ Handleiding via ons (beveiligde) YouTube kanaal
√ Eén jaar hosting en domeinregistratie t.w.v. €40,- exclusief B.T.W. inbegrepen

Website DoorStudenten.nl

Een nieuwe Website DoorStudenten.nl? Dat kan binnen twee weken!
Voor het eenmalige bedrag van €275,- (exclusief B.T.W.) leveren we jou een complete website welke voldoet aan de eisen van de tijd in techniek en vormgeving. Vindbaar in Google, vernieuwende vormgeving, gemakkelijke bediening, veilige techniek en slimme plugins zitten in ons systeem. Naast techniek en vormgeving ontvang je ook de link naar onze video-handleidingen. Begeleiding is de sleutel tot succes en succes is iets waar we allemaal beter van worden. Jouw succes is ons succes!

Begeleiding door onze OpstartHulp
In het opstarten van de nieuwe website zal een toegekende OpstartHulp jou begeleiden met het aanleveren van wensen en materiaal (zodat we de nieuwe site optimaal kunnen inzetten) tot en met de livegang. Na de betaling zal de OpstartHulp binnen 24uur contact opnemen via de email.

Oplevering
Wanneer het gewenste materiaal via de OpstartHulp bij ons binnen is gaat het levertermijn van 2 weken in. Binnen twee weken krijg je online een voorbeeld om de nieuwe website te zien in een beschermde testomgeving. Na goedkeuring krijg je (van jouw OpstartHulp) de gegevens om in te loggen in de website (WordPress). Je kan dan zelf de content gaan invullen. Je geeft zelf aan dat de website live gezet kan worden richting jouw OpstartHulp, we bespreken daarvoor het livegang moment af.
Hosting en domeinregistratie
Naast de website wordt er tevens domeinregistratie én hosting voor de periode van een jaar afgenomen. Deze hostingperiode wordt automatisch voor een jaar verlengt, de kosten bedragen jaarlijkst € 40,- exclusief B.T.W. en worden op voorhand gefactureerd. DoorStudenten.nl hanteert een maand opzegtermijn. Gedeeltelijke of volledige restitutie van het hostingbedrag, wanneer de hosting eerder stopt, is niet mogelijk. Heeft u al een hostingpakket lopen, dan komt deze automatisch te vervallen wanneer we het domein verhuizen. Onze website plaatsen we niet op andere hostingpakketten dan onze eigen. Voor de domeinregistratie of domeinverhuizing vragen we geen extra kosten.
Hosting upgraden?
Ons hostingpakket bevat standaard 500MB ruimte met 5GB dataverkeer, dat is voldoende voor een standaard website. Wanneer er toch meer ruimte nodig is gaan onze monitoren rinkelen en overleggen we met jou een upgrade. Het eerst volgende pakket van €80,- per jaar omvat 2GB en 10GB dataverkeer. Is dat niet voldoende dan bieden we jou voor €100,- per jaar 5GB aan ruimte en onbeperkt dataverkeer aan. Voor fotografen bieden een speciaal abonnement aan, voor €325,- per jaar krijg je 150GB aan ruimte om foto’s te plaatsen.