Kwalitatief hoogstaande websites tegen een lage prijs dankzij onze synergie tussen studenten en professionals!

Vanuit het hart van het Noorden, Heerenveen, levert DoorStudenten.nl door heel Nederland kwalitatief hoogstaande websites tegen een lage prijs. We leveren door heel Nederland websites richting ZZP-ers en het MKB. We zijn van mening dat een goed werkende website met een frisse vormgeving, up-to-date techniek en optimale vindbaarheid in Google voor iedereen toegankelijk moet zijn. DoorStudenten.nl maakt deze stap financieel toegankelijk door de synergie in ons businessmodel. Deze synergie bestaat uit een optimale samenwerking van studenten begeleid door professionals. De energieke studenten volgen een verdien-en leerweg tegen een laag tarief op het kantoor van DoorStudenten.nl. De professionals begeleiden de studenten en ervaren hun energie en vooral kennis op het gebied van innovatie. Een optimale samenwerking.

DoorStudenten.nl is er voor alle ondernemers, van starter tot middenbedrijf!

Bent u startende ondernemer of heeft u al een gevestigd bedrijf? Promotie via internet kan nooit teveel zijn. Een startend bedrijf wordt op weg geholpen met een optimale website. Een gevestigd bedrijf kan via DoorStudenten.nl gemakkelijk en snel (binnen 2 weken) campagne websites inzetten. Denk aan een campagnewebsite geheel op één product of dienst gericht in de communicatie richting de klant, maar ook vooral richting Google. Hoe meer campagne websites gekoppeld aan uw reguliere website hoe beter de vindbaardheid in Google vanwege ‘backlinking’.

Optimale vindbaarheid en slimme tools!

In onze websites zitten alle belangrijke en slimme tools verweven, zo ook de plugin Yoast waarmee u zelf de website en alle pagina’s kan optimaliseren richting Google. Uw website kan optimaal zijn ingericht, maar uiteindelijk gaat het om de vindbaarheid om bekeken te kunnen worden. De kracht van dit soort ‘open-source’ plugins zit ‘m in het kosteloze aanbod, blijvende verbetering en vooral de ondersteuning vanuit deze externe partijen. Tevens een element waarvan wij gebruik maken om de prijs laag te houden in het maken van de techniek, het bieden van ondersteuning en de onderhoud van de website.