Website door studenten, voor bedrijven

IJzersterk concept voor goedkope all-in websites!

Vandaag de dag is een eigen website een must voor elk bedrijf. Een mooi uitziende, goed werkende website is vaak niet goedkoop. Niet verwonderlijk, want kwaliteit kost geld, toch? Dat het ook anders kan bewijst Doorstudenten.nl; een ijzersterk concept waarmee bijvoorbeeld startende ondernemers en ZZP-ers voor slechts € 275,- online zijn. Doorstudenten.nl kent verschillende voordelen, wij vinden het belangrijk om studenten praktijkervaring te laten opdoen om zo een mooi portfolio op te bouwen. De studenten maken de websites onder begeleiding van professionals, zodat we dit goedkoop kunnen aanbieden. Voor onszelf is het erg interessant en leerzaam om met studenten te werken. Ze hebben vaak een frisse kijk op zaken, zijn energiek en innovatief en maken de mooiste dingen.”

Mooi en snel systeem

De websites die Doorstudenten.nl bouwt, zijn zeer gericht op vindbaarheid en ook geschikt voor smartphones en tablets. We maken gebruik van een van de mooiste systemen in de markt, het nieuwste van het nieuwste zit er in. De websites kunnen supersnel geleverd worden, binnen twee weken staan ze online. Doorstudenten.nl communiceert online, zodat er geen tijd verloren gaat. Dat zorgt er mede voor dat we de kosten zo laag kunnen houden. Dit betekent echter niet dat we niet ‘luisteren’ naar de klant, we doen dit alleen op een andere manier, die heel goed past bij dit concept. Doorstudenten.nl werkte driekwart jaar aan de ontwikkeling van het plan en nog voor het goed en wel rond was, kwamen de eerste bestellingen al binnen. Voor ZZP-ers, kleinere en/of beginnende bedrijven zullen de voordelen inzien. Maar ook grotere bedrijven kunnen een aparte campagnesite laten maken naast hun bestaande website. Ook dan is € 275,- een koopje vergeleken met reguliere prijzen.

Opstarthulp

Doorstudenten.nl houdt niet van verassingen achteraf en vermeldt er direct bij dat er jaarlijks een bedrag van € 40,- voor domeinregistratie en hosting bij komt. “Dit verzorgen we zelf, zodat we kwaliteit kunnen garanderen. Met die reden bieden we ook opstarthulp. De studenten waarmee Doorstudenten.nl samenwerkt zijn enthousiast. “Echte opdrachten vanuit het bedrijfsleven, strategisch meedenken en ideeën in de praktijk brengen: een waardevolle ervaring. Ze worden betaald voor hun werk en beleven er veel plezier aan. Hun inzet is enorm, ontzettend leuk om te zien!”